Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 10 Eylül 2018, Pazartesi 09:17 tarihinde eklendi. 3028 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz çevre yolunu bekliyor

Trakya’da son 10 yılda yapılan yatırımlarla İstanbul Edirne arasında kalan Trakya kentleri çevre yoluna kavuştu.
Lüleburgaz çevre yolunu bekliyor  

Lüleburgaz’ın komşuları olan Çorlu, Babaeski, Çerkezköy, Havsa çevre yoluna kavuşurken Necatiye ve Kuleli köylerinde bile çevre yolu yapıldı.

 

Trakya’nın tam ortasında yer alan Lüleburgaz’da ise 10 yıldan beri ha oldu ha olacak denen çevre yolu hala yapılmadı.

 

Lüleburgaz’da geçtiğimiz yıllarda olan trafik kazalarında 3 kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle, vatandaşlar imza toplayıp çevre yolunu istemişlerdi.

 

Geçtiğimiz yıl Kırklareli Valisi olan Orhan Çiftçi konuya el atmış, çevre yolunun yapılmamasının Lüleburgaz Belediyesi’nin Emin Halebak zamanında Karayollarını Mahkemeye vermesinden kaynaklandığını söylemişti.

 

29 Ağustos 2018 Çarşamba günü Kırklareli Valisi Osman Bilgin, basın mensupları ile yaptığı toplantıda Lüleburgaz çevre yolu ile ilgili Lüleburgaz Belediyesi’nin yapması gerekenleri yaptığını ve artık hiçbir engel kalmadığını söyledi.

 

Lüleburgaz halkı şimdi Lüleburgaz’a çevre yolunun yapılmasını bekliyor.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek