Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 04 Eylül 2018, Salı 09:26 tarihinde eklendi. 4162 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya’da şarbon korkusu

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurban Bayramı’ndan önce Brezilya’dan ithal ettiği büyükbaş hayvanlarda şarbon olduğu açıklanınca, İstanbul başta olmak üzere bazı büyük şehirlerde vatandaşlar tedirgin olmuştu.
Trakya’da şarbon korkusu  

Şarbon tehlikesi ile ilgili olarak Trakya’da bulunan vatandaşlar konuyla ilgili yetkililere ulaşmaya çalışsa da herhangi bir bilgi alamadılar.

 

Son olarak 3 Eylül 2018 Pazartesi günü Kırklareli’ de siyasi kimliği ile bilinen kişilerin sosyal medyada paylaştıkları “Kırklareli’nde 60 kişi de şarbon görüldü”, “Gümüşyaka’da Şarbon tehdidi”, “Silivri’de şarbon hastalığı tespit edilen etler buzdolabı ile birlikte toprağa gömüldü” paylaşımları  vatandaşların tedirgin olmasına yol açtı.

 

Konu ile ilgi olarak gazetemize ulaşan vatandaşlar; “Sosyal medyada çıkan paylaşımlar bizleri korkutuyor. Yetkililerden bu konu da tam olarak bir açıklama bekliyoruz” dediler.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek