Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 18 Ağustos 2018, Cumartesi 10:04 tarihinde eklendi. 855 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vekil Minsolmaz 17 Ağustos depremini unutmadı

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, ülkemizin yaşadığı en büyük felaketlerden biri olan 17 Ağustos 1999 depreminin yıldönümünde taziye mesajı yayınladı.
Vekil Minsolmaz 17 Ağustos depremini unutmadı  

Milletvekili Minsolmaz 17 Ağustos 1999 depremiyle ve hükümetin çalışmalarıyla ilgili olarak yayınladığı mesajında “  19 yıl önce meydana gelen, binlerce vatandaşımızın yaşamını yitirmesine ve on binlerce vatandaşımızın da yaralanmasına yol açan Marmara depremi, milletimizin yaşadığı en acı felaketlerden biri olarak tarihteki yerini almıştır. Depremi ve yaşadığımız acıları hiçbir zaman unutmayacağız. Bunun için özellikle devlet kurumlarımızda ve belediyelerimizde depreme uygun binaların yapılması için düzenlemeler yapıldı.

AK Parti olarak iktidara geldiğimiz günden buyana vatandaşlarımızın can güvenliğini ön plana alan çalışmaları başlattık. Kentsel dönüşüm projeleri ile hem eski yapıların hem de depremde hasar gören yapıların yerine modern, yeni teknolojiye uygun ve sağlam yapılar inşa ettik. Vatandaşlarımızın can güvenliği için her türlü tedbirin devlet tarafından alınacağından kimsenin şüphesi olmasın. Halkımızın da deprem gerçeğini unutmadan ve aynı duyarlılık içinde hareket etmesini bekliyoruz.

Bu vesileyle; asrın felaketi olarak tarihe geçen 17 Ağustos Marmara Depreminde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. “ diyerek Türk Milletinin acısını paylaştığını belirtti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek