HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 18 Ağustos 2018, Cumartesi 10:00 tarihinde eklendi. 1199 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlı tenisçilerden 5 madalya

Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Çorlu’da yapılan 8-10 yaş Tenis Turnuvası’nda Lüleburgaz Tenis Spor Kulübü 3 şampiyonluk, 2 ikincilik kazandı.
Lüleburgazlı tenisçilerden 5 madalya  

Tekirdağ’a bağlı Çorlu ilçesinde Tenis İhtisas Kulübü’nde düzenlenen 8-10 yaş Tenis Turnuvası’nda turnuvaya 5 sporcuyla katılan Lüleburgaz Tenis Spor Kulübü 3 şampiyonluk, 2 de ikincilik kazandılar. Tenis turnuvasının 10 yaş gurubunda Nehir Beren Uzuntekin tüm maçlarını kazanarak, 9 yaş kızlar gurubunda Duru Sınar turnuvada tüm maçlarını kazanarak ve 2 grupta yer alan Ecrin Sacalı, tüm maçlarını kazanarak şampiyon oldular. 9 yaş grubunda Ada Terzi ve Deni Aksu ikinci oldular.

Lüleburgaz Tenis kulübü Başkanı Enver Ordukaya, “Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan turnuvada sporcularımızın elde ettiği başarı bizleri gururlandırdı. Sporcularımı kutluyorum.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek