Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 17 Ağustos 2018, Cuma 09:22 tarihinde eklendi. 775 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO Başkanı Cebelli TOBB Toplantısına katıldı

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli, 14 Ağustos 2018 Salı günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) İkiz Kuleler’de yapılan Marmara Bölge İstişare Toplantısı’na katıldı.
LTSO Başkanı Cebelli TOBB Toplantısına katıldı  

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da katıldı. Gerçekleşen toplantıya katılım sağlayan oda ve borsa başkanlarına TOBB’un çalışmaları ve Türkiye ekonomisine ilişkin sunumlar yapıldı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu toplantıda yaptığı konuşmada oda ve borsa başkanlarından yaptıkları faaliyetler konusunda üyelerine bilgilendirme yapmalarını istedi. Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin zor günlerden geçtiğine de vurgu yaparak “Bu zor günleri birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek atlatacağımıza inanıyorum” dedi.

Katıldığı toplantıyla ilgili açıklama yapan Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli ise “Marmara Bölgesi’nde yer alan oda ve borsa başkanlarımızın katılımıyla çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. TOBB Başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında gerçekleşen toplantıda hazırlanmış olan sunum ile TOBB’un son çalışmaları hakkında detaylı bilgi sahibi olduk. Ayrıca ekonomimiz zorlu bir sınavdan geçmektedir. Bu yaşanan süreç kısa süreli olması beklenen geçici bir dönem ve iş dünyası olarak bu süreçte pozitif olmalıyız, çalışmaya ve her şeye rağmen üretmeye devam etmeliyiz” ifadelerine yer verdi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek