Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 16 Ağustos 2018, Perşembe 09:30 tarihinde eklendi. 920 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP İlçe Danışma Kurulu toplandı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından 13 Ağustos 2018 saat 21.00’de CHP İlçe Binası’nda İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.
CHP İlçe Danışma Kurulu toplandı  

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü tarafından Lüleburgaz İlçe Binası’nda düzenlenen toplantıya, CHP Kırklareli Milletvekilleri Turabi Kayan ve Vecdi Gündoğdu, Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, CHP YDK Üyesi Emrah Arslan, Lüleburgaz İlçe Örgütü Üyeleri, Kadın Kolları Başkanları ve Gençlik Kolları Başkanları katıldı.

Geniş bir katılım sağlanan ve basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimleri, CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde yaşadığı oy kaybının nedenleri, parti içerisindeki ve ülkenin gündemini oluşturan konular ile 2019 yılının Mart ayında yapılması beklenen yerel seçimler değerlendirildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek