HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 15 Ağustos 2018, Çarşamba 09:35 tarihinde eklendi. 1629 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor’a Başkan Gerenli de sahip çıkmadı

Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Şenol Turan, Kulüp Müdürü Oğuz Nevruz Karakuz, Teknik Sorumlu Yüksel Güdücüoğlu ile Taraftar Sorumluları Mustafa Paşalı ve Erkan Boyacı Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’yi makamında ziyaret etti.
Lüleburgazspor’a Başkan Gerenli de sahip çıkmadı  

Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili konuşan Lüleburgazspor Kulüp Başkanı Şenol Turan, Başkan Gerenli’nin Lüleburgazspor’a yardım etmeyeceğini söylediğini belirtti. Turan yaptığı yazılı açıklamada, “Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’yi 13 Ağustos Pazartesi günü makamında ziyaret ettik. Kulübümüz için yeni sezon öncesi belediye başkanımızdan bir takım isteklerde bulunduk. İsteklerimiz; 1-Lüleburgazspor A Takım ve Altaypı takımlarının LYFA tesislerinde yapacağı antrenmanlarda saha ücreti alınmaması, 2-Lüleburgazspor Altyapı takımlarının yapacağı resmi müsabakalar için araç temin edilmesi, 3-LYFA Tesislerinde Lüleburgazspor’a ait sporcu evi yapılması, 4-Lüleburgazspor’un Lüleburgaz Belediyespor olabilmesi için gerekli çalışmaların başlatılmasıdır. Maddi anlamda hiçbir talebimiz olmamıştır. Kendisi belirttiğimiz isteklerin hiçbirini yapamayacağını ifade etmiştir. Konuşmasının devamında ‘bu benim işim değil, ben hiçbir şey yapmam, ayrıcalık yapmam’ diyerek Lüleburgazspor’u kale almadığını belirtmiştir.” dedi.

“O zaman seçimlerde başka Başkan seçin”

Başkan Turan açıklamasının devamında, yaklaşık 1,5 ay önce düzenlenen Türkiye Şampiyonasıyla ilgili bir örnek vererek, “Lüleburgazspor U15 Takımı Kırklareli İl Şampiyonu, sonrasında Marmara Şampiyonu olup Türkiye Şampiyonasında Kırklareli Bölgesini temsil etmiştir. Zonguldak’ta düzenlenen U15 yaş Türkiye Şampiyonasına katılan takımların ulaşım ve konaklama giderlerini belediyeler üstlenmiş ve hatta sporcuların ailelerine bile konaklama anlamında yardımcı olmuşlardır. Belediyelerin ‘ödüllendirme’ adı altında kulüplere yardım çıkarması söz konusudur. Diğer Türkiye Şampiyonasına katılan takımların belediyeleri yapıyor da bizim belediyemiz niye yapmıyor? Veteran Balkan Turnuvası düzenliyorsunuz, 23 Nisan’da çeşitli takımları davet edip bütün imkânları sağlıyorsunuz, niye Türkiye Şampiyonasında şehrin markası olan Lüleburgazspor’a bu imkânları sunmuyorsunuz?’ dediğimizde sayın Gerenli ‘O zaman seçimlerde bunları yapabilecek bir başkan seçersiniz, oda yapar’ diyerek büyük bir gafta bulunmuştur. Sonrasında Lüleburgazspor Teknik Sorumlumuz Yüksel Güdücüoğlu söz alarak, ‘Başkanım Trakyanın tek profesyonel takımı Kırklarelispor dâhil, altyapılarda en başarılı takım Lüleburgazspor’dur. 200’ü aşkın oyuncu topluluğumuz var. 8 kategoride liglere katılıyoruz. Her sene hemen hemen hepsinde şampiyon olup Kırklareli Bölgesini Marmara ve Türkiye Şampiyonalarında temsil eden tek takımız. Lüleburgazspor diğer takımlarla mukayese edilemez. Hatırlayın 1 sene önce size tedaviye geldiğimizde bir süre sohbet ettik, size altyapımızın ne kadar başarılı olduğunu fakat Lüleburgaz Belediyesi’nin hiç yardımcı olmadığını söyledim. Hatta belediyeden mazot desteği bile alamadığımızı söyledim. Sizde son derece yanlış olduğunu, belediyenin daha yoğun destek vermesinin gerektiğini, Lüleburgazspor’u çok sevdiğinizi söylediniz, hatta inşallah ileride daha iyi olur dediniz’ dediğinde Başkan Gerenli ‘Evet aramızda öyle bir konuşma geçmişti’ ifadesini kullanmıştır.

“Lüleburgazspor’a neden sahip çıkılmıyor?”

Son olarak Kulüp Başkanı Şenol Turan, Kırklareli Belediyesi, Büyükkarıştıran Belediyesi, Kavaklı Belediyesi, Evrensekiz Belediyesi, Edirne Belediyesi, Çorlu Belediyesi gibi belediyeler şehrin takımlarına her türlü desteği verirken, bizim belediyemiz şehrin takımına marka değerine Türkiye Futbol tarihinde adını altın harflerle yazdıran Lüleburgazspor’a niye sahip çıkmaz anlamış değiliz?” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek