Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 15 Ağustos 2018, Çarşamba 09:34 tarihinde eklendi. 4964 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

10 gün sonra cesedine ulaşıldı

Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde 10 gün önce denizde kaybolan çocuğun cesedi bulundu
10 gün sonra cesedine ulaşıldı  

Kırklareli'nin Vize ilçesinde, 10 gün önce denizde kaybolan kız çocuğunun cesedine ulaşıldı. 

Alınan bilgiye göre, ilçenin sahil şeridindeki Kıyıköy beldesinde belediyeye ait plajda bir ceset gören vatandaşlar, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. 

Bölgeye gelen jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, cesedin 4 Ağustos'ta denizde kaybolan Suriye uyruklu Ravan Halem'e (13) ait olduğunu belirledi. 

Halem'in cesedi, cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından İstanbul'daki Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

- Olay 

Kıyıköy beldesinde 10 gün önce belediyeye ait plajda denize giren vatandaşlar, sahil güvenlik ve jandarma ekiplerine denize giren 2 kız çocuğunun bir süre sonra gözden kaybolduğu yönünde ihbarda bulunmuş, ihbar üzerine olay yerine sahil güvenlik ve jandarma ekipleri sevk edilmişti. 

Arama çalışmaları sonucunda, Suriye uyruklu Fadile Bettar'ın (16) cesedi liman mevkisinde bulunmuştu. Bettar'ın cansız bedeni, denizden Sahil Güvenlik Komutanlığı balık adamları tarafından, hava muhalefeti nedeniyle güçlükle çıkarılmıştı.

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek