HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 15 Ağustos 2018, Çarşamba 09:33 tarihinde eklendi. 816 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vekil Milsolmaz AK Parti’nin 17’inci yılını kutladı

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti’nin kuruluşunun 17.yıldönümünü yayınladığı yazılı açıklama ile kutladı.
Vekil Milsolmaz  AK Parti’nin 17’inci yılını kutladı  

Vekil Minsolmaz yaptığı açıklamada, “14 Ağustos 2001 yani tam 17 sene önce Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde AK davaya baş koyduk ve Çetin mi Çetin bir yola koyulduk. Halkımıza hizmet vererek, Hakkın rızasını kazanmak için çalıştık. Çıktığımız bu yolda nelerle karşılaşmadık ki? Liderimizi şiir okuduğu gerekçesiyle demir parmaklıklar arkasında mahkum etmeye çalıştılar, Partimiz kapatılma davaları ile mücadele etti. PKK-DEAŞ gibi terör örgütleri bizzat ülkemize, mevcudiyetimize kastetmek temel gayesi ile Türkiye içerisinde vandalist eylemlere başvurdular. Yapılan bu hainlikler sonuç vermeyince artık, akıl ve vicdan tutulmasına uğrayan haşhaşi FETÖ Terör Örgütü 15 Temmuz hain darbe girişimini yapmak suretiyle bir insanlık suçuna imza attı. Şimdilerde de döviz çığırtkanlığı yaparak Türkiye’yi Dolar ve Euro’dan vurmaya çalışan şer odakları ülkemizi kaosa sürüklemek adına ayak oyunlarına başvurmaktadırlar.

Fakat karanlık hesapların üzerindeki Millet hesabı tecelli etti ve bütün ihanet çetelerine şu cevabı verdi; düşünceler hapsolamaz. Türkiye, terör örgütlerinin alçak tehditlerine pabuç bırakmayacaktır. Milletin İradesinin üstünde hiçbir irade tanınamaz. Daha yüksek bir ses ile bizim Allah’ımız var, bizim Halkımız var.

Bu sancılı süreçlerden evelallah, Yüce Milletimizin dik ve istikrarlı duruşu sayesinde alnımızın AK’ı ile çıkmış bulunmaktayız. Halkımızın huzur ve refahı, ülkemizin güvenliği için gelecekte de liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Çelik’ten bir yumruk gibi bütünlük içerisinde çalışarak Türkiye’yi muassır medeniyetler seviyesinin daha da ilerisine taşıyacak ve tüm karanlık oyunları bozacaktır. Bu duygularla, AK Parti’mizin 17. kuruluş yıldönümünü kutluyor Türkiye’nin Büyük hedeflerine giden yolda tüm AK kadrolarımıza 2071 hedefine doğru sabır, çalışma azmi ve zaferler diliyorum.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek