Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 14 Ağustos 2018, Salı 09:24 tarihinde eklendi. 761 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ödüllü Yarışmanın süresi uzatıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığınca, “Bu Kemer Sana Çok Yakışır” adı altında, Afiş Tasarım, Görsel Tasarım ve Slogan kategorilerinde yarışma düzenleneceği duyuruldu.
Ödüllü Yarışmanın süresi uzatıldı   

Yapılan duyuruda; Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığımızca, trafik güvenliği konusunda vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi, onlara trafikte doğru davranışların kazandırılması amacıyla, 09 Mayıs 2018 – 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında, “Bu Kemer Sana Çok Yakışır” adı altında Afiş Tasarım, Görsel Tasarım ve Slogan kategorilerinde araç içerisinde emniyet kemeri kullanımı teşvik etmek amacıyla “Emniyet Kemeri” temalı internet sayfası üzerinden online yarışma düzenleneceği ülkemiz genelinde duyurulması istenmiştir. Söz konusu yarışmayla ilgili vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep ve istekler doğrultusunda, yarışmanın yaz tatili dönemine denk gelmesi, afiş ve slogan hazırlayan ortaokul öğrencilerinin bizzat öğretmenleri tarafından bilgilendirilerek yarışmaya katılımlarının sağlanması, yarışmaya gönderilecek nitelikli eserlerin hazırlanma süresinin uzun olması ve yarışmanın katılım sayısının artırılarak daha geniş kitlelere ulaşılması amacıyla yarışma takvimi, 18 Ocak 2019 olarak değiştirilmiştir. Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgiler ve genel kurallar www.trafik.gov.tr ve www.bukemersanacokyakisir.com adreslerinde yer almaktadır” denildi.

 

Yarışma Takvimi

 

Görsel Tasarım, Afiş ve Slogan Yarışması aşağıdaki takvime göre yürütülecek;

Eserlerin Siteye Yüklenme başlangıcı: 09 MAYIS 2018

Eserlerin Siteye Son Yüklenme Tarihi: 18 OCAK 2019

Eserlerin Online Olama Süresi Bitiş Tarihi: 04 ŞUBAT 2019

Sonuçların Duyurulması: 18 ŞUBAT 2019

Ödül Töreni: 2019 yılında sonradan belirlenecek bir tarihte gerçekleştirilecektir.

 

Haber Merkezi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek