Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 10 Ağustos 2018, Cuma 09:36 tarihinde eklendi. 958 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya Dijitalleşiyor eğitimleri verildi

E-Ticaret Merkezi tarafından Trakya Dijitalleşiyor’ projesi kapsamında Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) Toplantı Salonu’nda eğitimler verildi.
Trakya Dijitalleşiyor eğitimleri verildi  

E-Ticaret Merkezi tarafından Trakya Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle 9 Ağustos 2018 Perşembe günü Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) Toplantı Salonu’nda ‘Trakya Dijitalleşiyor’ projesi kapsamında gün boyunca eğitim verildi.  ‘Trakya Dijitalleşiyor’ projesi kapsamında yaklaşık 10 katılımcıya, e-ticaret ekosistemi, teknolojisi ve girişimciliği ana hatlarında eğitim verildi. Dijital dönüşümün farkındalığının artırılması amacıyla gerçekleşen etkinlikte, 3GEN Teknoloji CEO’su Engin Özgen, Türkiye Odalar Borsalar Birliği(TOBB) Meclis Başkan Yardımcısı Merter Özdemir ve E-ticaret Merkezi Genel Koordinatörü Sami Altınkaya tarafından katılımcılara eğitim verildi.

Trakya Dijitalleşiyor projesi kapsamında gerçekleşen eğitimlerde katılımcılara; e-ticaret ekosistemi ve dijital iş yapış biçimleri, Türkiye ve Dünya'da kullanılan e-ticaret platformları ve tanımlar, sektör, kategori ve ürünlere göre e-ticaret platformları seçimi, CRM müşteri ilişkileri yönetimi, e-ticaret tasarımları ve ürün fotoğrafları, dijital ürün bilgisi oluşturma – entegrasyonlar, e-ticaret ödeme yöntemleri, kargo ve lojistik entegrasyonları, e-ticarette dijital reklam ve sosyal medya yönetimi, e-ticaret saha operasyonu, depo ve iptal ve iade yönetimi, e-ihracat ve yurtiçi / yurtdışı pazaryerleri, eticaret raporlamaları ve e-uygulamalar ve e-ticaret workshop konularında eğitim verildi. 3GEN Teknoloji CEO’su Engin Özgen “ Dijital dönüşümün farkındalığının artırılması ve ülkemizde e-ihracatın yaygınlaşması gerekiyor. Girişimcilerimizi artırmak zorundayız.” dedi.

Buğra KAYA                                                                                                                        

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek