Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 08 Ağustos 2018, Çarşamba 09:22 tarihinde eklendi. 2007 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Murat Hüdavendigar Caddesinde delinatör uygulaması

Lüleburgaz Belediyesi tarafından geçtiğimiz sene başlatılan delinatör uygulaması Murat Hüdavendigar Caddesi Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu arkasında bulunan alana da yapıldı.
Murat Hüdavendigar Caddesinde delinatör uygulaması  

Lüleburgaz Belediyesi tarafından şehir içindeki trafik sıkışıklığını engellemek ve park yapılmasının tehlikeli olabilecek alanlara konulan delinatör uygulaması Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu arkasında bulunan alanda da gerçekleştirildi. Lüleburgaz’da trafik kazalarının en çok yaşandığı alanda yapılan uygulamayla araçlar yol kenarına araçlarını park edemeyecekler.

Şehir merkezinde birçok yerde uygulanan fakat sürücüler tarafından defalarca parçalanan delinatörlerin Murat Hüdavendigar Caddesi üzerinde işe yarayıp yaramayacağı ise bazı vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek