Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 08 Ağustos 2018, Çarşamba 09:18 tarihinde eklendi. 1441 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Gençlik Kadın Kolları Olağan Kongresine katıldı

AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanlığı, 4 Ağustos 2018 cumartesi Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi'ne katıldı.
AK Gençlik Kadın Kolları Olağan Kongresine katıldı  

AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kolları, 4 Ağustos 2018 cumartesi günü Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı kongrede AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı seçildi. AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanlığı katıldıkları kongreyle ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada “AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi'nde yeniden başkan olarak seçilen Ankara Milletvekili Sayın Lütfiye Selva Çam Hanımefendiye ve yönetimine başarılar diliyoruz. AK Partimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Hep birlikte nice büyük başarılara inşallah.” denildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek