Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 23 Temmuz 2018, Pazartesi 12:35 tarihinde eklendi. 4579 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

19.Sünnet Şöleni sona erdi

Lüleburgaz Belediyesi ve hayırsever işadamı Ali Osman Keçeci’nin katkılarıyla bu sene 19.’su düzenlenen Sünnet Şöleni 20 Temmuz Cuma akşamı Kongre Meydanı’ndaki finalle sona erdi.
19.Sünnet Şöleni sona erdi  

 Lüleburgaz Belediyesi ile işadamı Ali Osman Keçeci tarafından geleneksel hale getirilen 19.Sünnet Şöleni’nde 20 çocuk sünnet oldu. 16 Temmuz Pazartesi günü saat 20.30’da Kongre Meydanı’nda sünnet olacak çocuklara yapılan kına gecesi ile başlayan Sünnet Şöleninde,  17 Temmuz Salı günü saat 10.00’da Alay yapıldı. Alayda sünnet çocuklarına belediye otobüsü ile şehir turu yaptırıldı.  Edirne Bayırına çıkıldı. 18 Temmuz Çarşamba günü ise çocuklar Özel Lüleburgaz Tıp Merkezi’nde sünnet edildi. 20 Temmuz Cuma günü öğle namazının ardından Sokollu Mehmet Paşa Camii’nde mevlit okutuldu. Cuma akşamı saat 21.00’da Kongre Meydanı’nda Sünnet Şöleni yapıldı ve program sona erdi. Başkan Murat Gerenli sünnet olan çocuklara ve Ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletti ve “Allah askerliklerini göstersin” temennisinde bulundu.

Gökhan KAN

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek