İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 21 Temmuz 2018, Cumartesi 09:25 tarihinde eklendi. 1044 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Geleceğin sporcuları antrenmanlarına başladı

Lüleburgaz İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından uygulanan ‘Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi’ kapsamında seçilen sporcular, çalışmalarına başladı.
Geleceğin sporcuları antrenmanlarına başladı  

Lüleburgaz İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ‘Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi’ kapsamında daha önce Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde(LYFA) ilkokul öğrencileri arasında gerçekleştirilen sporcu tarama testinde belirlenen 85 sporcu, çalışmalarına 20 Temmuz 2018 Cuma günü saat 11.00’de Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda 35 sporcunun katılımıyla başladı.  Sporcular, 2 ay boyunca Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdürecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek