İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 20 Temmuz 2018, Cuma 09:26 tarihinde eklendi. 753 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO’dan Önemli Duyuru

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı üye aidat borçlarına yapılandırma imkanı getirildiği belirtildi.
LTSO’dan Önemli Duyuru  

LTSO’dan yapılan önemli duyuruda; “18 Mayıs 2018 tarih ve 30425 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7143 sayılı Kanun ile kanunun yürürlüğe girdiği tarihten önceki üye aidatı ve munzam aidat borçlarına yeniden yapılandırma imkânı gelmiştir. Söz konusu yapılandırmadan yararlanmak isteyen üyelerimizin, 31 Temmuz 2018 tarihine kadar Odamıza dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Bu kapsamda geçmiş dönem aidat borçları (gecikme cezası alınmaksızın), Temmuz 2018 sonuna kadar tek seferde ödenebileceği gibi ilk taksiti Temmuz 2018 tarihinden başlamak üzere azami 6 (altı) eşit taksite kadar taksitlendirilerek de ödenebilecektir. Taksitlerden herhangi birinin Kanunda öngörülen süre ve şekilde kısmen veya tamamen ödenmemesi halinde, yapılandırma iptal edilerek aidat borcu eski haline döndürülecektir.

Vergi mükellefiyeti sona erdiği halde oda kayıtları devam eden üyelerimizin, vergi dairesi terk yazısı ile odamıza müracaat ederek ticaret sicilinden terkin işlemlerini yaptırmaları halinde, vergi mükellefiyetinin sona erdiği tarihten sonra, tahakkuk etmiş aidat borçlarının asılları ile birlikte fer’i borçlarının tamamı silinecektir” denildi.

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek