Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 19 Temmuz 2018, Perşembe 09:26 tarihinde eklendi. 746 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Lüleburgaz’da incelemelerde bulundu

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 17 Temmuz 2018 Salı günü Lüleburgaz İlçemizi ziyaret ederek çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulundu.
Vali Lüleburgaz’da incelemelerde bulundu  

İlk olarak Lüleburgaz Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Osman Bilgin, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya ve Kurum amirlerinden İlçede gerçekleşen kamu yatırımları hakkında bilgiler aldı.

Vali Osman Bilgin daha sonra Lüleburgaz Belediyesini ziyaret etti.
Vali Osman Bilgin,  kamu yatırımlarını yerinde incelemek üzere, Lüleburgaz İlçesinde yapımı devam eden, TOKİ Burgazkent Kız Teknik ve Meslek Lisesi İnşaatını, Mesleki Eğitim Merkezi inşaatını ve 400 kişilik Mehmet Eşref Efendi Erkek Öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Vali Bilgin gerçekleştirdiği incelemelerin ardından; Büyükkarıştıran Belediyesi ile Büyükkarıştıran ve Evrensekiz Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Sanofi İlaç, Trakya Cam ve Zorlu Tekstil fabrikalarını ziyaret etti.

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek