HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 19 Temmuz 2018, Perşembe 09:25 tarihinde eklendi. 793 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli Barosunun kuruluş yıl dönümü

Kırklareli Barosunun 65. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.
Kırklareli Barosunun kuruluş yıl dönümü  

Baro Başkanı Turgay Hınız ve avukatlar, anıta çelenk bırakmasıyla başlayan törende, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı söyledi. 

Hınız, burada yaptığı konuşmada, 1953'te 17 avukatla Kırklareli Barosunun temellerinin atıldığını, şimdiyse baroya yaklaşık 246 avukatın kayıtlı olduğunu söyledi.

Kırklareli Barosunun kurulduğu günden bu yana cumhuriyetin temel ilkelerinden ayrılmadığını belirten Hınız, baronun toplumun sesi olduğunu dile getirdi. 

Baroların Türkiye'nin saygın ve önemli bir sivil toplum örgütü haline geldiğini anlatan Hınız, "Baromuz kurulduğu günden bugüne kadar vermiş olduğu CMK hizmetiyle ceza yargılamasında vatandaşlarımızın savunma haklarının etkin bir şekilde yerine getirilmesi için üstün gayretle çalışmaktadır. Bundan sonra da bu özveriliyle çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek