Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 19 Temmuz 2018, Perşembe 09:22 tarihinde eklendi. 687 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bisiklet Çalıştayı başladı

Lüleburgaz Belediyesi ve proje ortakları tarafından yürütülen ‘Lüleburgaz Bisiklete Biniyor’ projesi kapsamında 18 Temmuz 2018 çarşamba günü Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) çalıştay gerçekleştirildi.
Bisiklet Çalıştayı başladı  

2017 yılını bisiklet yılı ilan eden Lüleburgaz Belediyesi tarafından proje ortakları ile beraber yürütülen ‘Lüleburgaz Bisiklete Biniyor’ projesi kapsamında 18 Temmuz 2018 çarşamba günü Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) çalıştay gerçekleştirildi. Yenilikçi ve yaratıcı bir şehir olma yolundaki Lüleburgaz için Bisiklet Master Planının çerçevesini oluşturmak amacıyla başlatılan ve 2 gün boyunca sürecek olan çalıştay, 18 Temmuz 2018 Çarşamba günü saat 09.00’da Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) gerçekleşti.

Açılış konuşması Emin Halebak yaptı

Çalıştayın açılış konuşması Lüleburgaz Eski Belediye Başkanı Emin Halebak tarafından yapıldı. Emin Halebak konuşmasında, Lüleburgaz Belediyesi’nin geçmiş projelerinden, uluslararası düzeyde aldığı ödüllerden ve 2017 yılında bisiklet yılı kapsamında Lüleburgaz’ı bisiklet kenti yapmak için verdikleri çabadan bahsetti. Konuşmacıların ve katılımcıların tek tek kendini tanıtmasından sonra Lüleburgaz Belediyesi Şehir Plancısı Yasemin Yılmaz Deniz ve Lüleburgaz Belediyesi personeli Mimar Burcu Bağcı Uçar, Lüleburgaz’ı tanıtan ve yaratıcı bir şehir olma yolunda Lüleburgaz Belediyesi’nin bisiklet ulaşımı konusundaki hedefleri hakkında sunumlarını gerçekleştirdiler. Programda daha sonra proje kapsamında Hollanda’dan gelen ziyaretçiler Dirk de Jager ve Stefan Bendiks, Hollanda Bisiklet Ortaklığı (NBP) ve Hollanda’nın yenilikçi bisiklet dostu şehirlerinden örneklerini içeren sunumlarını gerçekleştirdiler. Program Lüleburgaz’da bisiklet kullanımı konusundaki hedeflerin ve bunun önündeki önemli engellerin üç oturum halinde ‘Donanım/Yazılım/Orgware’ başlıkları altında değerlendirilmesiyle devam etti. Lüleburgaz’da bisiklet kullanımı konusundaki hedeflerin ve bunun önündeki önemli engellerin değerlendirilmesinin ardından oturumlarının sonuç sunumları gerçekleşti. Çalıştayın ilk günü, Stefan Bendiks’in Lüleburgaz’da Bisiklet konusunda ilk gözlemlerini ifade etmesinin ardından sona erdi.

Buğra KAYA

  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek