HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 16 Temmuz 2018, Pazartesi 08:56 tarihinde eklendi. 5447 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eski matbaacı evinde ölü bulundu

Lüleburgaz Yıldırım Mahallesi Günüşen Sokak Yenice Sitesi’nde bulunan bir dairede tek başına yaşayan Nedrettin Adnan Küçükköse (59) evinde ölü bulundu.
Eski matbaacı evinde ölü bulundu  

 

Bir dönem matbaa işlerinde çalışan, uzun süredir kitap ve bazı gazetelerde yazarlık yapan Nedrettin Adnan Küçükköse(59), evinde ölü bulundu. Edinilen bilgilere göre; uzun süredir Küçükköse’den haber alamayan komşuları apartmandan gelen koku nedeniyle şüphelenerek polise ihbarda bulundu. Polisler, çilingir yardımıyla maske takarak girdikleri evin mutfağında Küçükköse’nin cansız bedenini buldu. Aşırı yoğun koku nedeniyle evin içinde durmakta zorlanan polisler Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye Ekipleri’nden yardım talebinde bulundu. İtfaiye ekibi Küçükköse’nin cenazesinin cenaze aracına bindirilmesine yardım ettiler.

Kalp sorunu olduğu belirtilen Küçükköse’nin ölüm haberi yakınlarını yasa boğdu. Küçükköse’nin cenazesi kesin ölüm nedeninin anlaşılabilmesi için Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek