Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 14 Temmuz 2018, Cumartesi 09:12 tarihinde eklendi. 1054 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kur’an Kursu öğrencilerine dondurma ikram edildi

Lüleburgaz Sokollu Camii’nde devam eden yaz Kur’an Kurslarına katılan öğrencilere camii ve kurs yönetimi tarafından dondurma ikram edildi.
Kur’an Kursu öğrencilerine dondurma ikram edildi  

Lüleburgaz’ın tarihi Sokollu Camii’nde devam eden yaz dönemi Kur’an Kurslarında din ve ahlak eğitimi gören Lüleburgazlı gençlere camii yönetimi tarafından dondurma ikram edildi. Sokollu Camii’nde yaz dönemi Kur’an Kurslarında Ahmet Bostancı, İsmail Semiz, Mehmet Satı Gedik ve diğer hocalar tarafından eğitim gören 140 öğrencinin artan yaz sıcaklarından etkilenmemesi ve keyifli vakit geçirmesi için düzenlenen etkinlik bir hayırseverin sponsorluğunda gerçekleşti. Etkinlik sonunda Sokollu Camii Yaz Kur’an Kursu’nda eğitim gören öğrenciler çok mutlu oldular.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek