HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 13 Temmuz 2018, Cuma 09:08 tarihinde eklendi. 3418 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’ın gururu oldular

Lüleburgaz Film Akademisi’nin bir öğrencisi daha Mustafa Uslu’nun yapımcılığını üstlendiği ‘Çiçero’ filmi kadrosuna dahil oldu.
Lüleburgaz’ın gururu oldular  

Lüleburgaz Film Akademisi’nin daha önce Ayla Filmi’nin yapımcısı Mustafa Uslu tarafından 2019 yılında gösterime girecek olan yeni filmi ‘Çiçero’nun kadrosuna dahil olmasının ardından Film Akademisi’nin bir öğrencisi daha Çiçero filminin setinde staj yapma imkanı buldu. Yapımcılığını Mustafa Uslu’nun, yönetmenliğini Serdar Akar’ın üstlendiği, başrolünde ise Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Biricik’in yer aldığı Çiçero filmi ‘Elyesa Bazna’ kod adıyla tanınan Arnavut asıllı bir Türk casusun hayatını anlatıyor.  Konuyla ilgili açıklama yapan Lüleburgaz Film Akademisi Proje Koordinatörü Dilek Çakır ‘’ Lüleburgaz Film Akademisi’nin öğrencileri 3 aylık film atölyesi eğitimlerinin ardından Çiçero Filmi kadrosunda yer alarak bizleri gururlandırmış, Lüleburgaz’ın gururu olmuşlardır. Gençlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.’’ dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek