Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 13 Temmuz 2018, Cuma 09:05 tarihinde eklendi. 4370 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

15 Temmuz Programı belli oldu

Lüleburgaz Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programının belirlendiğini açıkladı.
15 Temmuz Programı belli oldu  

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı şöyle;15 Temmuz Pazar günü saat 11.00’de Lüleburgaz Şehitliğinde yapılacak etkinlikte Şehitlikler ziyaret edilecek, Kuran-ı Kerim Tilaveti yapılıp dualar okunacak. Öğlen namazına müteakip Sokollu Camii’nde 15 Temmuz Şehitlerinin ruhuna Mevlid-i Şerif ve dualar okunacak. Ayrıca Kongre Meydanı’nda 15 Temmuz temalı resim ve fotoğraf sergisi açılacak. Akşam saat 20.30’da Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü düzenlenecek. Eski Hükümet Binası önünden başlayacak yürüyüş İstanbul Caddesi, Yaman Hotel, Fatih Caddesi güzergâhından devam edip Kongre Meydanında sona erecek. Saat 21.30’da Kongre Meydanı’nda anma programı gerçekleştirilecek. Kamu kurum ve kuruluşları, meslek örgütleri ve STK’larca Demokrasi nöbetleri tutulacak. Geceyarısı sela okunacak ve etkinlik sona erecek.

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek