HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 10 Temmuz 2018, Salı 09:07 tarihinde eklendi. 1480 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dans@trakya Genkad Türkiye Şampiyonluğunu kutladı

Türkiye Dans Sporları Federasyonu Türkiye Şampiyonası’nda birinci olan Dans@trakya Genkad öğrencileri 8 Temmuz Pazar günü Bercadia AVM’de düzenlenen eğlence ile şampiyonluklarını kutladılar.
Dans@trakya Genkad Türkiye Şampiyonluğunu kutladı  

Şampiyonluk kutlamasına katılan belediye Başkanı Murat Gerenli de şampiyon dansçıların sundukları gösterileri izledi ve ardından pastayı dansçılarla birlikte kesti. Şampiyonluğa ulaşan dansçıları ve hocalarını kutladı. Başarılı dansçıların hocası Sedat İşbilen yaptığı konuşmada Türkiye’nin en başarılı dans okulunun Lüleburgaz’da olduğunu ve bunun için de gurur duyduklarını belirtip öğrencilerini kutladı. Kendilerine kutlama yapacakları yer temin eden Bercadia AVM Yönetimine de teşekkürlerini iletti.

Daha sonra Başkan Gerenli şampiyon dansçılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi ve eğlence sona erdi.

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek