Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 07 Temmuz 2018, Cumartesi 09:30 tarihinde eklendi. 1722 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Grup Şilomikron konser verdi

Lüleburgaz Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Grup Şilomikron tarafından pop-rock müzik konseri verildi.
Grup Şilomikron konser verdi  

Lüleburgaz Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında 5 Temmuz 2018 Perşembe günü saat 21.00’da Belediye Meydanı’nda Grup Şilomikron tarafından pop-rock türünde konser verildi. Büke Berkay Güner, Mert Porsuk, Alper Yöndem, Serdar Alsan, Mısra Kutlu ve Emin Baybars Timur’un oluşturduğu grubun halka ücretsiz verdiği pop-rock müzik konserinde popüler şarkılar seslendirildi. Lüleburgaz Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Grup Şilomikron konseri ile Lüleburgaz halkı keyifli dakikalar yaşadı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek