Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 02 Temmuz 2018, Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi. 1556 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vizyonda bu hafta 4 yeni film var

Lüleburgaz Bercadia Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bulunan sinema salonlarına bu hafta 3’ü yabancı olmak üzere 4 yeni film gösterime girdi.
Vizyonda bu hafta 4 yeni film var  

Bercadia AVM içerisinde bulunan Cine İstanbul sinema salonunda 3 yabancı 1 yerli olmak üzere 4 yeni film gösterime girdi. Yönetmenliğini Onur Yiğit’in yaptığı “TİM” isimli yerli savaş filmi de vizyondaki yerini aldı.

Kaçış Planı 2: Hades
Özet ve Detaylar:
Kaçış Planı 2’de, Ray Breslin’in bilgisayarlı bir tekno-terör labirentinde kaybolan arkadaşını kurtarmak için verdiği mücadele anlatılıyor. Ray Breslin, yüksek güvenlikli hapishaneden kaçışının yıllar sonrasında yeni bir birinci sınıf, kiralık güvenlik gücü oluşturmuştur. Ama takım üyelerinden dövüş ustası Shu, Hades olarak bilinen bilgisayarlı tekno-terör savaş-labirentinde kaybolur. Breslin, arkadaşını kaybolduğu labirentten kurtarmaya kararlıdır. Bunun için öncelikle dünyanın en iyi gizli hapishanesine girme, kaçırılan takımı serbest bırakma ve onları canlı halde geri getirmenin bir yolunu bulmalıdır. 2013 yapımı "Kaçış Planı"nın 5 yıl aradan sonra gelen devam halkasının başrolünü bir kez daha aksiyon yıldızı Sylvester Stallone üstleniyor. Başrolde Stallone'a "Galaksinin Koruyucuları" serisinin Drax'ı olarak parlayan Dave Bautista, Silent Night ile Ocean's 8 filmlerinde yer alan Jaime King ve ünlü hip-hop sanatçısı Curtis Jackson’ın (50 Cent) eşlik ettiği aksiyon filminde Huang Xiaoming, Jesse Metcalfe, Wes Chatham, Lydia Hull, Titus Welliver de yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda bu defa Mikael Håfström yerine, Silent Night, Marauders, First Kill filmlerinden hatırladığımız Steven C. Miller oturuyor.

Yakalandın!
Özet ve Detaylar:
Russell Adams'ın 2013 yılı imzalı The Wall Street Journal yazısına dayanan film, bir çocuk oyununun dozunu arttırarak senelerce oynamaya devam eden bir arkadaş grubunu temel alıyor. Beş yakın arkadaş çocukluklarından beri yılda bir kez “elim sende” oynar. Bu durum artık onlar için bir gelenek haline gelmiştir. Herkes bu yılki oyuna hazırlanmıştır. Fakat bu sene oyun zamanı gruptan birinin düğününe denk gelir. Grubun asla yenilmeyen oyuncusu bu koşullarda kolay bir hedef olarak görülür. Fakat o kendini her şeye karşı hazırlamıştır. Jeff Tomsic’in yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosuna, Rob McKittrick ve Mark Steilen ikilisi imza atıyor. Filmin oyuncu kadrosunda, “Felekten Bir Gece” serisinin yıldızı Ed Helms, “New Girl” dizisiyle tanıdığımız Jake Johnson, son olarak “Mumya” filminde izlediğimiz Annabelle Wallis, “Mad Men” ile 2 Altın Küre kazanan Jon Hamm, Marvel’ın Hawkeye’ı Jeremy Renner, Sihirbazlar Çetesi'nin güzel üyesi Isla Fisher, Rashida Jones, Leslie Bibb ve Hannibal Buress bulunuyor. Görüntü yönetmenliğini Larry Blanford’un üstlendiği filmin müzikleri Germaine Franco’ya ait.

Sevimli Emojiler 2
Özet ve Detaylar:
Sevimli Emojiler 2 ile Moji ve Brainpot yeniden kendilerini bir maceranın içinde buluyorlar. Şeytani deha Fidolord bir kez daha iş başındadır. Fidolord tarafından restore edilen Mydoom virüsü yeniden aktif hale gelmiştir ve tehlike arz etmektedir. İki arkadaşın bu tehditi savuşturmak için efsanevi anti-virüs Binbaşı Swanson'un yardımına ihtiyacı vardır. Ancak internetin varlığını tehdit eden tek saldırı bu değildir. Uzaylılar Kraliçe'yi yeniden yapılandırmak için Fringe'i ortadan kaldırmaya karar vermiştir. İki arkadaş, yeni ortaklarının da yardımıyla internetin refahı için mücadeleye atılmak zorundadırlar. “Sevimli Emojiler 2” Rusya yapımı bir animasyon filmi. “Sevimli Emojiler”in devam filmi olan yapımın yönetmen koltuğunda Alexander Romanetz oturuyor.

T.İ.M.
Özet ve Detaylar:
T.İ.M., özel kuvvetlerdeki görevinden alındıktan sonra gizli bir görev ekibi ile zorlu bir mücadeleye girişen Serdar’ın hikayesini konu ediyor. Serdar Yıldırım, özel kuvvetlerde yüzbaşı olarak görev yapmaktadır. Hain bir pusuya düşürüldüklerinde 16 askerini kaybeden yüzbaşı, telsizleri kapatarak izinsiz bir operasyon düzenler. Bu yaptığı onun görevden alınmasına neden olur. Bu sırada Serdar Yıldırım’a gizli bir görevde çalışması için bir görev teklif edilir. Asker ve polislerden oluşan özel bir timin başına geçmeyi kabul eden Serdar, tim ile birlikte şehit olan silah arkadaşları, aileleri ve ülkeleri için çetin bir mücadeleye girer. Yönetmenliğini Onur Yiğit’in üstlendiği savaş dramının senarist koltuğunu Serdar Atacan, Emre Uzun, Barış Can Sağır, İsmet Müstecep paylaşıyor. Başrollerinde Serdar Atacan, Emre Uzun, Barış Can Sağır, Hatice Kalit ve Adem Muriç’in rol aldığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Esra Erden Atacan, Selahattin Bel, Vural Yayan, Kahraman Tayfur, Miraç Sevsay, Fercan Bay ve Melike Balçık gibi isimler bulunuyor. Görüntü yönetmenliğini Ercan Durmuş’un üstlendiği filmin müzikleri ise Yıldıray Gürgen’e ait.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek