Lüleburgaz’da bayramlaşma LYSA’da yapıldı
İstanbul’dan dönüş yaptı, köyüne muhtar oldu
Bugün ve yarın 30 derece
Encümen ve komisyonlar belli oldu
Bu haber 02 Temmuz 2018, Pazartesi 09:15 tarihinde eklendi. 1607 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

YKS Heyecanı yaşandı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tüm yurtta olduğu gibi Lüleburgaz’da da geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirildi. Lüleburgazlı öğrenciler içerde ter döküp heyecan yaşarken anne ve babaları da dışarıda heyecanla onları beklediler.
YKS Heyecanı yaşandı  

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından değişen sistemle tüm yurttaki öğrenciler bu yıl ilk defa Yükseköğretim Kurumları Sınavına(YKS) girdiler. Lüleburgaz’da da öğrenciler 30 Haziran 2018 cumartesi günü saat 10.15’te ilk defa Yükseköğretim Kurumları Sınavı(YKS) heyecanı yaşadılar.  Gençlerin geleceğini belirleyecek olan YKS sınavının ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi(TYT) 30 Haziran 2018 cumartesi günü saat 10.15te başladı. Gençler geleceklerinin temelini atacak olan TYT sınavında 2 saat 15 dakika boyunca ter döktü. Sınavın ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi(AYT) 1 Temmuz 2018 Pazar günü gerçekleştirildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek