İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 27 Haziran 2018, Çarşamba 09:27 tarihinde eklendi. 1334 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bağlama kursiyerleri konser verdi

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi (HEM) kursiyerleri tarafından 23 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00’da Türk Halk Müziği Konseri verildi.
Bağlama kursiyerleri konser verdi  

Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde şef Gökay Dönmez öncülüğünde bağlama kursiyerleri tarafından konser verildi. Gerçekleştirilen konsere Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Arslan, Müdür Yardımcıları Hakan Güler, Atakan Demirci, Lüleburgaz Gençlik Merkezi Müdürü Aslı Özçelik, öğretmenler, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konserde Ayşenur Ekizler, Emre Tuna, Tunahan Ergün, Yağmur Özer, Ecenur Yayıkçı, Cansu Gürbüz, Efe Ayyıldız, İzel Arık, Ezel Arık, Emin Mutlu Şen, Buse Nur Yılmaz, Deniz Özlem, Arda Özlem, Ege Bayrak, Alp Boran Üzgüç, Şeyma Ergül, Hazar Özdemir, Berkay Tekin, Şirin Yaren Tülümen ve Şevval Çildan bağlamalarıyla dinleyenlerin kulaklarının pasını sildiler.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek