Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 27 Haziran 2018, Çarşamba 09:26 tarihinde eklendi. 1585 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Film Akademisi ‘nin iki öğrencisi Çiçero filmi kadrosunda

Lüleburgaz Film Akademisi ‘nin iki öğrencisi 2019 yılında vizyona girecek olan Çiçero filminde staj yapma fırsatı kazandı.
Film Akademisi ‘nin iki öğrencisi Çiçero filmi kadrosunda  

2017 yılında vizyona girerek yüksek gişe hasılatına ulaşan ve hikayesiyle halkımızın çok sevdiği Ayla filminin yapımcısı Mustafa Uslu, Lüleburgaz Film Akademisi ‘ne vermiş olduğu sözü tutarak Lüleburgaz Film Akademisi ‘nin iki öğrencisine Çiçero filminin çekimlerinde sanat yönetmeni asistanı olarak staj yapma imkanı tanıdı. Mustafa Uslu ‘nun yapımcılığını, Serdar Akar ‘ın yönetmenliği üstlendiğini ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu ‘nun ise başrolünde yer aldığı Çiçero Filmi 2019 yılında vizyona girecek. Lüleburgaz Film Akademisi Proje Koordinatörü Dilek Çakır konuyla ilgili yaptığı açıklamada ‘’ Lüleburgaz Film Akademisi olarak yaklaşık 3 ayda çok yol kat etti. İmkânlar ölçüsünde yol almaya devam edeceğiz. Mustafa Uslu’ ya bir ay önce Lüleburgaz Film Akademisi’ ne verdiği sözü tuttuğu için Film Akademisi olarak teşekkürlerimizi sunarız. Öğrencilerimizi çabalarından ve isteklerinden ötürü tek tek tebrik ediyorum. Çocuklarımızın yolları açık olsun.’’ dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek