HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 25 Haziran 2018, Pazartesi 09:45 tarihinde eklendi. 755 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti Lüleburgaz’da miting düzenledi

Seçime sayılı saatler kala seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Adayları 22 Haziran 2018 Cuma akşamı seçim çalışmalarını Lüleburgaz’da sürdürdü.
AK Parti Lüleburgaz’da miting düzenledi  

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine sayılı saatler kala seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Kırklareli Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Selahattin Minsolmaz, 2. Sıra Milletvekili Adayı Volkan Göç ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Kadriye Tokat tarafından 22 Haziran 2018 Cuma akşamı seçim çalışmalarını Lüleburgaz Özerler Mahallesi ‘nde mahalle mitingi düzenlendi. Şarkıcı Salih Zülüfoğlu AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı tarafından verilen mitingde şarkılarını seslendirerek mitinge gelenleri coşturdu. AK Parti Kırklareli milletvekili adaylarına AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti Kırklareli İl ve Lüleburgaz İlçe Teşkilatı da eşlik etti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek