Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 23 Haziran 2018, Cumartesi 09:42 tarihinde eklendi. 1449 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DK Danışmalık törenle açıldı

Lüleburgazlı Serbest Muhasebeci Derya Konyalı ve Gayrimenkul Danışmanı Gökhan Yıldız ’ın sahibi olduğu DK Danışmanlık törenle açıldı.
DK Danışmalık törenle açıldı  

Lüleburgazlı Serbest Muhasebeci Derya Konyalı ve ortağı Gayrimenkul Danışmanı Gökhan Yıldız ’ın sahibi olduğu DK Danışmanlık Lüleburgaz Yeni Mahalle Emrullah Efendi Ara Sokak No:6/5 adresinde törenle açıldı. Sgk işlemleri, emeklilik işlemleri, bağ kur, SGK ve vergi ihtilafları, veraset işlemleri, profesyonel site yönetimi ve danışmanlığı ve emlak ve emlak yönetimi konularında alanında uzman 10 kişilik kadrosuyla hizmet veren DK Danışmalık aynı zamanda Lüleburgaz ’da apartman ve site yönetimini profesyonel anlamda yapan ilk firma olma özelliği taşıyor. Açılışa CHP Kırklareli Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Turabi Kayan, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ve Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç katılım gösterdi.  Kurdeleyi kestikten sonra konuşma yapan Milletvekili Turabi Kayan işletme sahibi Derya Konyalı ve ortağı Gökhan Yıldız ‘a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek