Lüleburgazlı müzisyenleri ağlatan cenaze
Dondurma sezonu açıldı
33. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Cuma günü başlıyor
Bu haber 23 Haziran 2018, Cumartesi 09:27 tarihinde eklendi. 816 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP İlçe Başkanı Metin, “Artık Tamam! Kazanacağız”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin 24 Haziran 2018 Pazar günü (yarın) yapılacak olan Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
CHP İlçe Başkanı Metin, “Artık Tamam! Kazanacağız”  

CHP İlçe Başkanı Bülent Metin Lüleburgaz’da sahada bin kişi görevlendirdiklerini söyledi. Başkan Metin yaptığı açıklamada, “Seçimin daha güvenli geçmesi için geçtiğimiz dönem referandumda alınan tedbirler sayesinde oy kullanan vatandaşlarımızın oylarına nasıl sahip çıktıysak, bu dönemde ilçe kurulu görevlisi, müşahit, okul sorumlusu ve hukuk sorumluları eksiksiz olarak atanmış olup Pazar günü yaklaşık olarak 1000 (bin) kişilik bir ekiple görevimizin başında olacağız. Gerek oy kullanırken, gerekse sayım esnasında yönetim kurulumuzun görevlendirildiği görevliler sayesinde ülkemizin kaderini belirleyecek olan bu seçimde vatandaşlarımıza gerekli her türlü yardım yapılacaktır. Sayım sonuçlarının sisteme girişi ile ilgili ilçe başkanlığımızda ekip oluşturulmuş olup seçim sonuçları tamamen güvenli bir şekilde sisteme giriş yapılacaktır. Oluşabilecek her türlü olumsuzluklarla ilgili olarak hukuk birimimiz göreve hazırdır. Halkımızdan tek istediğimiz mutlaka oylarını kullansınlar. Vatandaşlık görevini yerine getirsin gerisini ilçe yönetimi olarak biz takip edeceğiz. Tüm vatandaşlarımız şundan emin olsunlar, kime oy verirlerse versinler onların tercihlerine saygılıyız ve oylarına sahip çıkacağız.” dedi.

CHP İlçe Başkanı Bülent Metin 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak seçimlerde tüm halkımıza sağduyu çağrısında bulundu. Yapılacak olan seçimin başta Lüleburgaz olmak üzere ülkemize hayırlı olmasını dilerken, “Bu sefer başaracağız. Biz Kazanacağız!” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek