Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 22 Haziran 2018, Cuma 09:24 tarihinde eklendi. 846 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Okul Servis Şoförleri bilgilendirildi

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Okul Servisi Şoförlerine 2018-2019 Eğitim Öğretim Döneminde uygulanacak kurallar hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Okul Servis Şoförleri bilgilendirildi  

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin Başkanlığında Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda 21 Haziran Perşembe günü saat 15.00’da gerçekleştirilen toplantıya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Ulus, İlçe Milli Eğitim Strateji Geliştirme Şefi Hamdi Abanoz ve çok sayıda servis yetkilisi katıldı. Toplantıda 2018-2019 Eğitim Öğretim döneminde Okul Servislerine uygulanacak kurallar hakkında açıklamalarda bulunuldu.

Yapılan toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, gelecek eğitim döneminde servislerin içerisinde bulunan kameraların görüntüleri istendiği takdirde mutlaka verilecek ve verilmediği takdirde yasal işlem uygulanacağını belirtti.

Rehber Personele Lise Mezuniyeti şartı

Toplantıda açıklanan bazı kurallar şu şekilde; 2018-2019 Eğitim Öğretim döneminde Rehber Personel olarak çalışacak kişilerin 22 yaşını doldurmuş ve lise mezunu olma şartı aranacak. Ayrıca Rehber Personellere özel kıyafetler verilecek.

Okullar tarafından Taşıyıcı Tespit Komisyonu oluşturulacak ve uygun firmalar değerlendirilip Kaymakamlığında onayı ile firma ile okullar anlaşma sağlayabilecek. Ayrıca aileler isterlerse anlaşılan firmalar dışındaki bir firma ile anlaşma yapabilecekler.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek