33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 21 Haziran 2018, Perşembe 09:37 tarihinde eklendi. 1142 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

24 Haziran’da çay bahçeleri ve kahvehaneler kapalı olacak

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, çay bahçeleri ve kahvehanelerin oy verme günü kapalı olacağını açıkladı.
24 Haziran’da çay bahçeleri ve kahvehaneler kapalı olacak  

24 Haziran Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin yapılacağı gün uygulanacak seçim yasakları YSK tarafından açıklandı. Oy verme günü YSK kararına göre kapalı olacak işletmeler Çay Bahçeleri, Kahvehaneler ve Kıraathaneler, Gazino, Meyhane, Bar, İnternet Kafeler, Umumi Eğlence Yerleri, Sinemalar olarak açıklandı.

Oy verme günü uygulanacak olan yasaklar ise şu şekilde açıklandı;a

İspirtolu içki satılması, içkili yerlerle umumi mahallelerde her çeşit ispirtolu içki satılması, verilmesi, içilmesi yasaktır.

Bütün umumi eğlence yerleri oy verme süresince kapalı kalır, eğlence yeri niteliğine haiz lokantalarda yalnız yemek verilir.

Emniyet ve asayişi korumakla görevli olanlardan başka hiçbir kimse köy, kasaba ve şehirlerde silah taşıyamaz.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek