Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 19 Haziran 2018, Salı 09:34 tarihinde eklendi. 577 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çiğ Süt Desteklemeleri ödenmeye başladı

Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ümit Ortan, 2018 yılı ilk üç ay çiğ süt desteklemelerinin ödenmeye başladığını belirtti.
Çiğ Süt Desteklemeleri ödenmeye başladı  

İl Müdürü Ortan,  Ocak-Şubat-Mart ayları çiğ süt destekleme ödemelerinin T.C. ve vergi numarasının son rakamına göre ödenmeye başlandığını ifade etti. Müdür Ortan, T.C. numarasının son rakamı 4-6-8 olanlar ile vergi numarasının son rakamı 1-3-4-5-6-7-8-9 olanların desteklemelerinin başladığını,, T.C. ve vergi numarasının son rakamı 0-2 olanların desteklemelerinin ise 22 Haziran Cuma günü 18.00'den sonra hesaplara yatırılacağını kaydetti. Destekleme ödemeleri litre başına sıcak süte 5 kuruş, soğutulmuş süte 10 kuruş, örgüt üzerinden pazarlanan soğutulmuş süte 12 kuruş üzerinden ödeniyor.

Haber Merkezi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek