Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 12 Haziran 2018, Salı 09:26 tarihinde eklendi. 1472 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dans Trakya’dan muhteşem performans

Türkiye Dans Sporları Federasyonu Türkiye Serbest Stil Şampiyonasında Lüleburgaz Dans Trakya takımı 7 farklı gruptan ve 4 solo performanstan toplam 10 kupa kazandı.
Dans Trakya’dan muhteşem performans  

Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından 9-10 Haziran tarihlerinde İstanbul’da Serbest Stil Türkiye Şampiyonası yapıldı. Turnuvaya Lüleburgaz’dan Dans Trakya Takımı da katıldı. Dans Trakya Takımı turnuvada 7 farklı gruptan ve 4 solo performanstan toplam 10 kupa kaldırmayı başardı.

Hiphop Kategorisinde Dans Trakya Takımı Yıldılar da Türkiye 1.’si, Minikler-1’de Türkiye 1.’si, Gençler de Türkiye 2.’si oldu. Dans Show Kategorisinde Minikler-1’de Türkiye 3.’sü, Yıldızlar da Türkiye 3.’sü oldu. Hiphop Solo Kategorisinde Gençlerde Zeki Gündüz Türkiye Şampiyonu, Ayşegül Ceylan Türkiye 5.’si, Yıldızlar da Yağmur İnan Türkiye 2.’si, Nazlıcan Bosna ise Türkiye 5.’si oldu. Break Dans Solo Kategorisinde ise Sertuğ Kınay Türkiye Şampiyonu oldu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek