HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 07 Haziran 2018, Perşembe 09:27 tarihinde eklendi. 977 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Büyükkarıştıran’da AK Parti Seçim Bürosu açıldı

Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Kırklareli Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Selahattin Minsolmaz, Büyükkarıştıran Beldesi’nde seçim bürosunun açılışına katıldı.
Büyükkarıştıran’da AK Parti Seçim Bürosu açıldı  

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi çalışmalarına durmadan devam eden AK Parti Kırklareli Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Selahattin Minsolmaz, 5 Haziran 2018 Salı günü Büyükkarıştıran Beldesinde seçim çalışmalarına devam etti. Esnaf ziyaretlerinde bulunan Minsolmaz daha sonra Büyükkarıştıran Beldesi’nde seçim bürosunun açılışına katıldı. Vekil Minsolmaz’a AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman, Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç ve Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gündüz ve partililer eşlik etti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek