Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 05 Haziran 2018, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 1338 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

‘Rafadan Tayfa’ 39Burda AVM ’de

Çocukların sevgilisi ‘Rafadan Tayfa’ çizgi filminin karakterleri Sağlık Bakanlığı projesi olan ‘Sağlıklı Tayfa’ ismiyle Lüleburgaz Esas 39Burda AVM ’de çocuklarla buluştu.
‘Rafadan Tayfa’ 39Burda AVM ’de  

TRT Çocuk ’ta 2014 yılından beri yayınlanan ‘Rafadan Tayfa’ çizgi filminin karakterleri Sağlık Bakanlığı projesi olan ‘Sağlıklı Tayfa’ ismiyle 2 Haziran 2018 cumartesi günü Lüleburgaz 39Burda AVM ’de yapılan etkinlikle çocuklarla buluştu. Etkinlikte Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından saat 19.00’dan itibaren çocuklara sürprizler yapılmaya başlandı. Çocuklar saat 21.15’te başlayan gösteriyle birlikte doyasıya eğlendi. Etkinliğe İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit ve Sağlık Müdürlüğü personeli de katıldı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek