33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 02 Haziran 2018, Cumartesi 09:37 tarihinde eklendi. 1085 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Futbol antrenörleri seminerde buluştu

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Kırklareli Şubesi tarafından LYKA’da ‘Necati Kayhan Zorunlu Bölgesel Futbol Antrenörleri Gelişim Semineri’ düzenlendi.
Futbol antrenörleri seminerde buluştu  

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Kırklareli Şubesi tarafından 1 Haziran 2018 Cuma günü saat 11.30’da Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde(LYKA) ‘Necati Kayhan Zorunlu Bölgesel Futbol Antrenörleri Gelişim Semineri’ düzenlendi. Lüleburgaz Belediyesi’nin katkılarıyla Türkiye Futbol Federasyonu ile TÜFAD işbirliğinde UEFA A, UEFA B ve TFF C lisanslı futbol antrenörlerin güncellenmesi için düzenlenen seminer eski milli futbolcu ve Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Antrenör Eğitmeni Mehmet Ekşi tarafından verildi. Düzenlenen seminere Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem, TÜFAD Kırklareli şube Başkanı Baki Koçer, Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Hasan Başdemir, İl Hakem Kurulu Başkanı Haluk Demirelli ve onur konuğu olarak Necati Kayhan da katılım sağladı. Seminer saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından TÜFAD Kırklareli Şube Başkanı Baki Koçer’in konuşmasıyla başladı. Ardından sırasıyla Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Aslan, ASKF Başkanı Hasan Başdemir, İl Hakem Kurulu Başkanı Haluk Demirelli ve seminere adını veren eski futbolcu Necati Kayhan konuşma yaptı. Kayhan’ın anılarını anlatması üzerine seminere katılan antrenörleri kahkahalara boğdu. Seminer Baki Koçer tarafından Kayhan’a Türk Futboluna hizmetlerinden dolayı plaket takdim etmesinin ardından TFF Teknik Direktör Eğitimcisi Mehmet Ekşi’nin sunumuyla devam etti. Ekşi, sunumunda küçültülmüş alan oyunları, taktiksel, fiziksel ve teknik gelişim ile ilgili bilgiler verdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek