Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 26 Mayıs 2018, Cumartesi 09:20 tarihinde eklendi. 987 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kastamonulular iftarda buluştu

Trakya Kastamonulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 24 Mayıs 2018 perşembe günü Lüleburgaz Yeni Sanayi Sitesi Açık Oto Pazarı’nda 4.iftar yemeğini düzenledi.
Kastamonulular iftarda buluştu  

Trakya Kastamonulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhan İnan tarafından düzenlenen iftar yemeği, Kastamonulu ve Trakyalı misafirlerin katılımı ile gerçekleşti. Başkan İlhan İnan tarafından düzenlenen 700 kişilik iftar yemeği oruçların açılmasıyla başladı. Oruçların açılmasının ardından mesnevi okundu. Düzenlenen etkinlik semazen gösterileriyle devam etti.  Ardından Dernek Başkanı İlhan İnan bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan İnan konuşmasında ‘’ Derneğimiz tarafından gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğine hepiniz hoşgeldiniz. Ramazan ayının gelmesiyle dördüncü iftarımızı gerçekleştirdik. Ayrıca bu derneğimiz olarak yaptığımız on beşinci etkinliğimiz. Ramazan ayı hepimiz için hayırlı olsun. Az önce okunan mesneviyi Peygamber Efendimize, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e ve şehitlerimize armağan ediyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Allah açtığınız oruçlarınızı kabul etsin. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim.’’ Diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek