Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 26 Mayıs 2018, Cumartesi 09:18 tarihinde eklendi. 898 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlı Gençler İftarda buluştu

Lüleburgaz Gençliği Spor Kültür Eğitim Sağlık ve Destekleme Kulübü Derneği’nce düzenlenen ve esnafların desteklediği, çocuklara ve gençlere yönelik düzenlenen iftar büyük ilgi gördü.
Lüleburgazlı Gençler İftarda buluştu  

24 Mayıs Perşembe akşamı Hacı Şükrü Ersoy Camiinin bahçesinde düzenlenen ve Lüleburgaz Müftüsü Hüseyin Uysal’ın dua yaptığı iftara Dernek Başkanı Kadı Ali Camii İmamı Ömer Altınsoy, Sokollu Camii İmamı Ahmet Bostancı ve çok sayıda genç katıldı. Genç imam Hatip öğrencilerinin Kur’an okuduğu iftar yüzlerce çocuk ve genci misafir etti.

TOKİ ilköğretimden Ahmet Yılmaz ve Emirhan Küçük ile 8 Kasım Ortaokulundan Taha Toprak isimli öğrencilerin söylediği ilahiler katılımcılara zevkli dakikalar yaşattı.

Dernek Başkanı Altınsoy 31 Mayıs Perşembe akşamı da Şehit Pilot Salih Seyhan Camii’nde iftar düzenleyeceklerini belirtti.

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek