Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 25 Mayıs 2018, Cuma 09:41 tarihinde eklendi. 790 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gönül Bahçem Tavla Turnuvasında 2.Tur heyecanı

Lüleburgaz’da geleneksel hale gelen ve bu yıl 8.’si düzenlenen Gönül Bahçem Tavla Turnuvası’nda 2. tur maçları tüm hızıyla devam ediyor.
Gönül Bahçem Tavla Turnuvasında 2.Tur heyecanı  

8.Gönül Bahçem Tavla Turnuvası Siteler Mahallesi’nde bulunan Dramalılar Kıraathanesi’nde 64 kişinin katılımıyla 13 Mayıs’ta başladı. 2013 yılından bu yana yapılan ve geleneksel hale gelen Gönül Bahçem Tavla Turnuvası ilgi her zamanki gibi oldukça yoğundu. İlk tur maçlarının ardından 2.Tur maçları da 20 Mayıs Pazar günü başladı.

Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Emekli Öğretmen ve Şair Ferhat Okumuş ile Turnuva Tertip Komitesi Üyeleri Rami Başaran, Nurzat Özkan, Şahin Başaran’ın öncülüğünde gerçekleştirilen turnuvada şimdilik 3.tura çıkan kişiler; İdris Kanar, Nurzat Özkan, Raşit Anaç, Hayati Okumuş, Tayyip Ateş, Mustafa Taşkın ve Necdet Balin oldu.

Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Ferhat Okumuş, amaçlarının birlik ve beraberliği sağlamak, mahalle içinde sevgi, saygı ve dayanışmayı artırmak olduğunu belirtti. Turnuvayı isteyen herkesin izlemeye gelebileceğini de belirten Okumuş, turnuvada dereceye girenlere sürpriz ödüllerinde olacağını belirtti.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek