Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 24 Mayıs 2018, Perşembe 09:22 tarihinde eklendi. 4381 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tredaş Resim Yarışması Sonuçlandı

TREDAŞ’ın “Aydınlık Bir Şehir, Işıldayan Bir Nesil” temalı Resim Yarışması’nın sonuçları açıklandı. Birinciliği Edirne’den Hamit Öztürk kazandı. Dereceye giren çocuklar, çizdikleri resimlerle enerji tasarrufu yapmanın en güzel örneklerini sundu.
Tredaş Resim Yarışması Sonuçlandı  

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.’nın (TREDAŞ), çocuklara küçük yaştan itibaren enerji tasarrufu bilinci kazandırmak amacıyla düzenlediği “Aydınlık Bir Şehir, Işıldayan Bir Nesil” temalı Resim Yarışması sonuçlandı. Bu yıl ilk kez düzenlenen yarışma; Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli genelindeki resmi/özel tüm ilkokul öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirildi. Yarışma kriterlerine göre değerlendirilen resimlerden 5’i ödüle layık görüldü.

Yarışmanın birinciliğini Edirne Abalar İlkokulu’ndan Hamit Öztürk kazanırken Özel Tekirdağ Mektebim İlkokulu’ndan Melek İnci İpek ikinci, Tekirdağ Cafer Tayyar İlkokulu’ndan Balım Kıyar üçüncü, Kırklareli Kocasinan İlkokulu’ndan Hasan Aydıncı dördüncü ve Edirne Abalar İlkokulu’ndan Beliz Kapancı beşinci oldu. Dereceye giren çocuklara bisiklet ve scooter hediye edilecek.

TREDAŞ Dağıtım Grup Direktörü Reşit Bilgili, sürdürülebilir bir dünya için her geçen gün enerjinin verimli kullanılmasına ihtiyacın arttığını belirterek, “Projeyle çocuklarda enerji tasarrufu konusunda farkındalık ve bilinç oluşturmak istiyoruz. Erken yaşlarda yapılan farkındalık çalışmaları enerji tasarrufunda ülkemiz adına büyük katkı sağlayacaktır.  Toplumsal sorumluluğumuz gereği bu konudaki farkındalık çalışmalarımız devam edecek. Yarışmada dereceye giren yavrularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Haber Merkezi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek