Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 24 Mayıs 2018, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 755 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

THK fitre zarflarını dağıtıyor

Türk Hava Kurumu (THK) Lüleburgaz Şube Başkanlığı, Ramazan Bayramı hazırlıklarına fitre bağışı zarflarını dağıtarak başladı.
THK fitre zarflarını dağıtıyor  

Türk Hava Kurumu(THK) Lüleburgaz Şube Başkanlığı tarafından fitre bağışı zarfları dağıtılarak Ramazan Bayramı hazırlıklarına başlandı. THK Lüleburgaz Şube Başkanlığı tarafından Lüleburgaz köy ve mahalle muhtarlıklarına, ilköğretim ve ortaöğretim okul müdürlüklerine 30 bin fitre zarfı dağıtıldı. Toplanan fitre gelirleri THK Üniversitesi’nde eğitim gören şehit ve gazi çocuklarına burs, uçak hava ambulansları ile hasta ve yaralılarında taşınması, orman yangınlarının söndürülmesi, THK tarafından ücretsiz sağlanan planör, yamaç paraşütü, yelken kanat uçuşları gibi havacılık kurslarında çocukların eğitim alması sağlanıyor. Türk Hava Kurumu(THK) Lüleburgaz Şubesi Saymanı Hasan Aktaş ‘’ Türk Hava Kurumu ailesi olarak vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını şimdiden en içten dileklerimizle kutlar, fitrelerini Türk Hava Kurumu’na vererek bizlere güvendikleri için teşekkür ederiz.’’ diyerek konuya açıklık getirdi.

Buğra KAYA

                                                              

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek