Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 24 Mayıs 2018, Perşembe 09:18 tarihinde eklendi. 862 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sokollu Camii Ramazan Ayında insanların gözdesi

Lüleburgaz Sokollu Mehmet Paşa Camii teravih namazlarında ve tadilatı yeni tamamlanan şadırvanıyla Ramazan Ayında vatandaş ve turistlerin ilgi odağı oldu.
Sokollu Camii Ramazan Ayında insanların gözdesi  

Lüleburgaz Sokollu Mehmet Paşa Camii Ramazan Ayında vakit ve teravih namazlarında her yaştan vatandaşın ilgi odağı oldu. Yerli turistlerin ve Lüleburgazlı vatandaşların ilgi odağı olan camii dolup taşıyor. Sokollu Mehmet Paşa Camii tadilatı yeni tamamlanan şadırvanı ile de vatandaşların ibadetlerini yapmak için en çok tercih ettiği camii oldu. Birçok misafiri ağırlayan camii de Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.  Cevdet Kılıç 22 Mayıs 2018 Salı günü yatsı namazı öncesinde vaaz verdi. Prof. Dr. Cevdet Kılıç tarafından verilen vaaz vatandaşlar tarafından ilgi odağı oldu. Kılıç vaazında oruç tutmanın bilimsel ve tıbbi yönden faydalarından bahsetti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek