Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 22 Mayıs 2018, Salı 09:33 tarihinde eklendi. 1421 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mabel Matiz unutulmaz bir gece yaşattı

Ünlü sanatçı Mabel Matiz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı şenlikleri kapsamında Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda konser verdi.
Mabel Matiz unutulmaz bir gece yaşattı  

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için düzenlenen gecede sahne alan Mabel Matiz en sevilen şarkılarını seslendirerek Lüleburgazlıları coşturdu. Ünlü sanatçının en sevilen şarkılarını seslendirdiği konserde binlerce Lüleburgazlı alanı doldurdu.

Mabel Matiz ‘Öyle Kolaysa, Ya Bu işler Ne, Ahu, Sultan Süleyman, Zor Değil’ gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Gecenin sonunda Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, bir konuşma yaparak ünlü sanatçı Mabel Matiz’e çiçek takdim etti. Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ile Mabel Matiz’in selfie çekilmesi ise gecenin unutulmaz anısı oldu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek