Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 22 Mayıs 2018, Salı 09:33 tarihinde eklendi. 1215 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Oflu Hoca’nın Yapımcısı Film Akademisi öğrencileri ile buluştu

Oflu Hoca Trakya’da filminin yapımcı ve yönetmeni Adem Kılıç, LYKA’da Lüleburgaz Film Akademisi öğrencileri ile buluşup eğitim verdi.
Oflu Hoca’nın Yapımcısı Film Akademisi öğrencileri ile buluştu   

Çekimleri Lüleburgaz’da tamamlanan Oflu Hoca Trakya’da filminin yapımcı ve yönetmeni Adem Kılıç, 20 Mayıs 2018 Pazar günü saat 12.00’de Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) Lüleburgaz Film Akademisi öğrencileri ile buluştu. Yapımcı Adem Kılıç, LYKA Büyük Salon’da Lüleburgaz Film Atölyesi öğrencilerine kendini tanıttıktan sonra Oflu Hoca Trakya’da filminin çekim hikayesini anlattı. Filmin yapımcı ve yönetmeni Adem Kılıç ‘’ Kariyerim aslında televizyonculuk üzerine gelişti. Mesleğime TRT’de başladım. Daha sonra TRT’de ki yapılanmalar sonunda ayrıldım. Filmlerimin hepsinin hem yapımcılığını hem yönetmenliğini üstleniyorum. Oflu Hoca Trakya’da filminin çekimleri için Keşan diye yola çıkmıştık. Kısmet Lüleburgaz’a oldu. Şehrin yöneticilerine, başta Emin Bey’e çok teşekkür ederim’’ dedi. Kılıç daha sonra Lüleburgaz Film Akademisi öğrencilerine gişe yapmış filmler ile ilgili örnekler sunduktan sonra çekim teknikleriyle ilgili bilgiler verdi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek