33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 21 Mayıs 2018, Pazartesi 09:25 tarihinde eklendi. 1161 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz halkı Sokollu’da buluştu

Şehrimizin hayırsever iş adamlarından Kubilay Soyugütmüş tarafından 18 Mayıs 2018 Cuma günü Sokollu Mehmet Paşa Camii’nde halka iftar yemeği verildi.
Lüleburgaz halkı Sokollu’da buluştu  

Lüleburgazlı vatandaşlar, 18 Mayıs 2018 cuma günü şehrimizin hayırsever iş adamlarından Kubilay Soyugütmüş tarafından Sokollu Mehmet Paşa Camii’nde verilen geleneksel iftar yemeğinde buluştu. Geçmiş yıllarda da halka iftar yemekleri düzenleyen Soyugütmüş, bu yıl da kendisi tarafından organize edilen iftar yemeği ile ihtiyaç sahibi, bakıma muhtaç insanları ve öğrencileri sevindirdi. Yaklaşık 3 bin kişilik iftar yemeği hazırlandı. Yemeğe gelemeyen hasta, yaşlı, bakıma muhtaç vatandaşlar ile cezaevindeki mahkumlara da yemek gönderildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek