Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 21 Mayıs 2018, Pazartesi 09:25 tarihinde eklendi. 826 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Öğrencilerin tiyatro oyunu hayran bıraktı

Lüleburgaz Atatürk İlkokulu 4-F öğrencileri oynadıkları tiyatro oyunuyla izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar.
Öğrencilerin tiyatro oyunu hayran bıraktı  

Atatürk İlkokulu Tiyatro Salonunda 18 Mayıs Cuma günü saat 13.15’te 4-F sınıfı öğrencileri muhteşem bir gösteriye imza attılar. Sınıf Öğretmenleri Zaide Ayyavuz öncülüğünde sahnelenen tiyatro oyununda Mustafa Ege Eren, Deniz Avvurmuş, Nas Köksal, Yağmur Güvenkaya, Ege Külçe, Timur Nizam, Öykü Taşkın, Özcan Çağan Başarır, Cansın Can ve Arda Şen isimli oyuncular yer aldı.

Trafik kurallarıyla ilgili komedi tarzında sahnelenen tiyatro hakkında konuşan Sınıf Öğretmeni Zaide Ayyavuz “Ders aralarında toplamda 3 aylık bir çalışma ile çok güzel bir işe imza attık. İlk gösterimizi Ayçiçekleri Açarken Tiyatro Günlerinde gerçekleştirdik. Okulumuzda ise bu oyunu 3. kez oynayacağız. 7 Haziran’da son olarak yılsonu gösterisinde oynayacağız. Oyundaki amacımız öğrencilerimin boş zamanlarını değerlendirmek ve onları sanatsal faaliyetlere yöneltmek. Öğrencilerim diğer dersleri her zaman öğrenebilirler, en iyi üniversitelerden alacakları diploma bile bu tür sanatsal aktivitelerin yerini asla tutamaz. Benim hiçbir eğitimim olmamasına rağmen oldukça ilgili olduğum tiyatro konusunda öğrencilerime bir şeyler öğretmek ve onlara özgüvenlerini kazandırmak amacıyla bu işi yapıyorum.” ifadelerinde bulundu.

Atatürk İlkokul Müdürü Kasım Konak, tüm öğrencileri ve öğretmenleri Zaide Ayyavuz’u kutlayarak başarılı çalışmaları için kendilerine teşekkür etti.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek