Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 19 Mayıs 2018, Cumartesi 09:48 tarihinde eklendi. 854 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO’dan Yunan Konsolosu’na ziyaret

LTSO Yönetim Kurulu ,Yunanistan Edirne Konsolosu SOTIRIA THEOCHARİDİ ziyaret etti.
LTSO’dan Yunan Konsolosu’na ziyaret  

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ,Yunanistan Edirne Konsolosu Sotırıa Theocharidi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Lüleburgaz  Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Siyami Aslan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ufuk Keskin, Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Bayraktar ile Ali Ahmet Büyükbüce  katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli ziyarette yaptığı konuşmada Türkiye ve Yunanistan'da ticari işbirliği yapılabilecek pek çok ortak sektörün mevcut olduğuna dikkat çeken Cebelli, "Ülkelerimiz arasındaki ticaret hacminin artması, iki ülke arasındaki işbirliklerinin geliştirilmesi için odamız olarak her zaman birlikte çalışmaya hazırız’’dedi. Ayrıca üyelerimizin Schengen vizesi konusundaki işlemlerinde desteklerini talep etti.Yunanistan Edirne Konsolosu Sotırıa Theocharidi’yi  Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odasına davet etti.Yunanistan Edirne Konsolosu Sotırıa ise  Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odasının yaptığı  ziyaretten mutlu olduğunu belirterek, karşılıklı ziyaretlerin iki ülke arasındaki dostluk bağlarını güçlendireceğini belirtti.

Haber Merkezi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek